Kinderwens

Kinderwensconsult

Je wil graag zwanger worden, je leest en krijgt overal adviezen. Maar waar doe je nou goed aan?

Plan een kinderwensconsult bij ons, wij vertellen je graag wat voor jullie situatie belangrijk is.

Als je een kinderwens hebt, zijn er ook vaak veel vragen en onduidelijkheden. Wij kunnen jullie vragen rondom zwanger worden beantwoorden en bieden adviezen en informatie naar jullie persoonlijke situatie. Het is belangrijk je goed voor te bereiden op een zwangerschap. Als je gezond leeft in de periode voor en rondom het zwanger worden, is de kans op een gezonde zwangerschap en gezond kind het grootst.

Afbeelding
Uitgebreide informatie over het kinderwensconsult

Kinderwensconsult

Samen kijken we naar jullie gezondheid en naar bijvoorbeeld erfelijke aandoeningen in de familie. Ook nemen we de leefstijladviezen door en bepalen we of aanvullende vitamines nodig zijn voordat je zwanger wordt.

Het kan zijn dat er tijdens het kinderwensconsult bijvoorbeeld een erfelijke ziekte of medicijngebruik ter sprake komt. In dergelijke gevallen kunnen wij jullie dan doorverwijzen naar de huisarts of de gynaecoloog.

Tijdens het kinderwensconsult hebben we alle tijd om jullie vragen te beantwoorden. Dit is speciaal voor vrouwen die nog niet zwanger zijn en eventueel hun partner. We vinden het leuk om jullie voor de zwangerschap al te leren kennen!