Verde Ons team

Ons team

Wij werken in een klein en hecht team. Wij delen onze visie op zorg, persoonlijke benadering en hoge mate van collegialiteit.

Wij worden tijdens onze spreekuren ondersteund door onze assistentes Karin van de Voorde en Margo Poelman. Zij zorgen samen met ons voor een optimale bereikbaarheid en nemen ons veel werk uit handen, zodat wij meer tijd over houden voor jullie begeleiding.

Team Verde wit

Marije Beijersbergen verloskundige en echoscopist

In Verde komt alles voor mij samen. Ons fijne team, onze prachtige locatie, de goede samenwerking met andere zorgverleners, maar ook mijn jarenlange wens om meer zorg te kunnen bieden aan alle ouders. Wensouders. Onzekere aanstaande ouders na lange trajecten om zwanger te kunnen worden of bij een nieuwe zwangerschap na een miskraam. Moeders die na de bevalling zich alleen voelen door hun zorgen en gedachten, maar nergens ècht terecht kunnen. Daar ligt mijn hart, het is mijn wens om al deze doelgroepen beter te kunnen ondersteunen en te begeleiden. Ik ben sinds 2007 verloskundige en daarvan al ruim 10 jaar werkzaam in Pijnacker. Ik heb drie kinderen Niels (2011) Anna (2013) en Joost (2017).

Marije Beijersbergen

Nicky Heskes verloskundige en echoscopist

Na een aantal jaar als waarnemer te hebben gewerkt, heb ik mijn plek gevonden binnen dit fijne team in de gezellige omgeving van Pijnacker. Het leukste aan mijn werk is dat het een beroep is met veel uitdaging en diversiteit, geen dag is het zelfde en elke dag leer ik nog bij.

Sinds 2017 ben ik ook echoscopist wat weer een nieuwe invulling geeft en zorgt dat ik meer completere zorg kan bieden.

Binnen Verde hoop ik samen met mijn collega’s mijn ideaal beeld te creëren van complete zorg onder één dak. Dat alle vrouwen van zwanger worden tot aan anticonceptie voor alle zorg, cursussen en extra’s bij ons terecht kunnen.

In 2023 heb ik het zelf allemaal mogen ervaren bij onze zoon Tom. 

Nicky Heskes

Tessa den Hertog verloskundige en echoscopist

Na een aantal jaar als waarneemster gewerkt te hebben in de regio Delft/Rotterdam, heb ik een fijne vaste plek gevonden in Pijnacker. Het voelt heel goed om samen met het hechte kleine team persoonlijke zorgverlening te kunnen bieden in ons verloskundig centrum.

Voordat ik de verloskunde in ging ben ik afgestudeerd als HBO-verpleegkundige. De extra kennis en ervaring vanuit de verpleegkunde is een mooie aanvulling op mijn werk als verloskundige. Begin 2021 ben ik ook afgestudeerd als echoscopist. Jullie kunnen mij dus ook tegenkomen in de praktijk bij het maken van verschillende echo’s zoals; de aller eerste echo, de termijnecho, groei-echo’s en liggingsecho’s. Ook vind ik het leuk om jullie, indien extra gewenst, beter voor te bereiden op de bevalling middels de bevalling voorlichtingsavonden die ik geef samen met mijn collega’s. En voor anticonceptie staan wij voor je klaar. Deze extra dingen maken, naast de basis verloskundige zorg, ons vak niet standaard maar veelzijdig!

Ik ben altijd mezelf en ik vind het belangrijk dat elke zwangere én partner het gevoel hebben dit ook te kunnen zijn. Dat begint allemaal bij het opbouwen van een vertrouwensband in jullie zwangerschap en dat vind ik een hele mooie uitdaging. Ik hoop jullie graag te ontmoeten in de praktijk.

Tessa den Hertog

Margo Praktijkassistente

Ik ben Margo Poelman, getrouwd, moeder van twee dochters en woon in Delfgauw. Ik heb jaren als secretaresse in de advocatuur en het bedrijfsleven gewerkt. Sinds 2015 ben ik werkzaam als praktijkassistente. Iets heel anders maar ontzettend leuk. Het is heel fijn om deel uit te maken van een warm, gezellig en professioneel team en ik doe mijn werk dan ook met veel plezier. Ik werk op maandag en dinsdag voor de praktijk. Tot ziens bij Verde!

Margo Poelman

Karin Praktijkassistente

Sinds 2012 ben ik werkzaam als praktijkassistente. Hiervoor begeleidde ik mensen met o.a. ADHD en heb ik 10 jaar gewerkt als kraamverzorgende. Ik woon samen met mijn man en twee honden in Pijnacker, mijn dochters wonen inmiddels op zichzelf. 

Met heel veel plezier werk ik nu in een fijn team bij Verde. Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je mij achter de balie vinden en kun je mij telefonisch bereiken voor alle vragen. Ik wens jullie een hele mooie tijd toe bij ons op de praktijk.

Karin

Rianne & Gioia & Anouk Vaste waarnemers

Rianne Simpelaar ( links boven), Gioia Kemper ( links onder) en Anouk van Nispen ( rechts onder) zijn als waarnemers werkzaam binnen onze praktijk. Ook hen zullen jullie leren kennen tijdens de controles.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Verde Extra waarneming

Petra Kooman en Lotte van Wasbeek.  Zij zullen ons extra komen helpen tijdens het zwangerschapsverlof van Gioia en Tessa. 

Afbeelding