Verde Ons team

Ons team

Wij werken in een klein en hecht team. Wij delen onze visie op zorg, persoonlijke benadering en hoge mate van collegialiteit.

Wij worden tijdens onze spreekuren ondersteund door onze assistentes Karin van de Voorde en Margo Poelman. Zij zorgen samen met ons voor een optimale bereikbaarheid en nemen ons veel werk uit handen, zodat wij meer tijd over houden voor jullie begeleiding.

Afbeelding

Marije Beijersbergen Verloskundige en echoscopist

In Verde komt alles voor mij samen. Ons fijne team, onze prachtige locatie, de goede samenwerking met andere zorgverleners, maar ook mijn jarenlange wens om meer zorg te kunnen bieden aan alle ouders. Wensouders. Onzekere aanstaande ouders na lange trajecten om zwanger te kunnen worden of bij een nieuwe zwangerschap na een miskraam. Moeders die na de bevalling zich alleen voelen door hun zorgen en gedachten, maar nergens ècht terecht kunnen. Daar ligt mijn hart, het is mijn wens om al deze doelgroepen beter te kunnen ondersteunen en te begeleiden. Ik ben sinds 2007 verloskundige en daarvan al ruim 10 jaar werkzaam in Pijnacker. Samen met Bas heb ik drie kinderen Niels (2011) Anna (2013) en Joost (2017).

Marije Beijersbergen

Nicky Heskes verloskundige en echoscopist

Na een aantal jaar als waarnemer te hebben gewerkt, heb ik mijn plek gevonden binnen dit fijne team in de gezellige omgeving van Pijnacker. Het leukste aan mijn werk is dat het een beroep is met veel uitdaging en diversiteit, geen dag is het zelfde en elke dag leer ik nog bij.

Sinds 2017 ben ik ook echoscopiste wat weer een nieuwe invulling geeft en zorgt dat ik meer completere zorg kan bieden.

Binnen Verde hoop ik samen met mijn collega’s mijn ideaal beeld te creëren van complete zorg onder één dak. Dat alle vrouwen van zwanger worden tot aan anticonceptie voor alle zorg, cursussen en extra’s bij ons terecht kunnen.

Nicky Heskes

Margo Praktijkassistente

Ik ben Margo Poelman, getrouwd, moeder van twee dochters en woon in Delfgauw. Ik heb jaren als secretaresse in de advocatuur en het bedrijfsleven gewerkt. Sinds 2015 ben ik werkzaam als praktijkassistente. Iets heel anders maar ontzettend leuk. Het is heel fijn om deel uit te maken van een warm, gezellig en professioneel team en ik doe mijn werk dan ook met veel plezier. Ik werk op maandag en dinsdag voor de praktijk. Tot ziens bij Verde!

Margo Poelman

Karin Praktijkassistente

Sinds 2012 ben ik werkzaam als praktijkassistente. Hiervoor begeleidde ik mensen met o.a. ADHD en heb ik 10 jaar gewerkt als kraamverzorgende. Ik woon samen met mijn man en twee honden in Pijnacker, mijn dochters wonen inmiddels op zichzelf. 

Met heel veel plezier werk ik nu in een fijn team bij Verde. Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je mij achter de balie vinden en kun je mij telefonisch bereiken voor alle vragen. Ik wens jullie een hele mooie tijd toe bij ons op de praktijk.

Karin

Tessa en Rianne Waarnemers

Tessa den Hertog en Rianne Simpelaar zijn als waarnemers werkzaam binnen onze praktijk. Ook hen zullen jullie leren kennen tijdens de controles.
 

Afbeelding
Afbeelding