Stagiaires

Stagiaires

In Verloskundig Centrum Verde bieden wij verloskundigen in opleiding de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Van de opleiding Verloskunde is stage een groot en belangrijk onderdeel. Wij delen graag onze kennis van en liefde voor ons bijzondere vak en helpen in de ontwikkeling van aanstaande collega’s.

Indien er stagiaires aanwezig zijn in onze praktijk, zal dit bekend gemaakt worden. Mochten jullie bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een verloskundige in opleiding tijdens een controle, de bevalling of kraamvisite, kunnen jullie dit altijd bespreken met de verloskundige.

Tussen 4 november en 15 december loop bij ons in de praktijk een tweedejaars student mee.

Het gaat om Petra Kooman en zal zich hieronder even voorstellen.

Ik ben Petra Kooman zelf woonachtig in Pijnacker sinds 2005. Ik ben getrouwd met Tim en moeder van drie kinderen, geboren in 1996, 2003 en 2013. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt (HRM en coaching) heb ik besloten om mijn hart te volgen en verloskunde te gaan studeren. Als moeder weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om professionele zorg te ontvangen tijdens deze bijzondere periode in je leven. Ik hoop dat ook te leren hoe ik bij kan dragen aan een prettige en veilige ervaring voor moeder, partner en kind!

Afbeelding